Kerekesszékes torna Zentán!

Szerbia – Magyarország kerekes székes torna – Zenta, 2013.06.30.

A zentai Aszalitenisz Klubban 2013. június 30-án került megrendezésre  a Szerbia-Magyaroszág kerekesszékes torna az Interpingpong projekten belül. Két szerbiai és  egy magyar csapat mérte össze tudását egy nagyon kellemes barátságos verseny formájában Zentán, ahol ugyan nagy hagyománya van az asztalitenisznek, de kerekesszékes tornára először került sor.

A csapatok  Davis Kupa rendszerben játszottak, a szerbiaiak egy női és egy férfi csapatot állítottak össze. A torna kiélezettnek bizonyult, ugyanis a magyar fiúk egy hajszállal jobbnak bizonyultak a szerb lányoknál, viszont a szerb fiúk, ugyancsak kiélezett küzdelemben,  3:2-re legyőzték a magyar fiúkat.

A szervezők frissítővel illetve gyümölccsel kedveskedtek a versenyzőknek. A meccsek után  a szervező zentai klub ebédre hívta a résztvevőknek, ahol alkalom adódott egy felszabadult, jó hangulatú baráti beszélgetésre.

A rendezvény sikeresnek bizonyult mivel minden versenyző illetve kísérő elégedetten távozott, és jól szolgálta a válogatott szintű kerekesszékes versenyzők felkészülését az elkövetkező nemzetközi versenyekre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKerekes V.-Zenta-1

 

Kerekes V.-Zenta-2

 

 

 

Zenta, 2013. július 9.

Takács Kornél, projekt vezető

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.