Nyílt Nap Szegeden

Több mint száz résztvevő pingpongozott az Inter Pingpong c. projekt Nyílt Napján az

ATSK Asztalitenisz Teremben (2012. december 20.)

A Nyílt Nap, az IPA Magyarország – Szerbia Határon átnyúló együttműködési Program keretében, az Európai Unió támogatásával valósult meg. Az egész napos rendezvényen az iskolások, hallássérült és kerekesszékes sportolók, ATSK-s versenyzők, szülők és amatőr játékosok mellet a zentai női csapat játékosai, és a zentai projektmenedzser, Takács Kornél is részt vett.

Abból a szempontból is különleges volt a sportnap, hogy a már hagyományos „ATSK Karácsony” is része volt a nyílt nap programjának.

Ebből az alkalomból, Iván Zoltán elnök, és Márki Ernő ügyvezető tájékoztatta a résztvevőket a projekt eredményeiről, illetve adott át karácsonyi ajándékot az egyesület sportolóinak, edzőinek, támogatóinak, illetve a zentai vendégeknek

A délelőtti megnyitót követő sportos program keretében a következő események zajlottak a nap folyamán:

10 – 13 óráig a Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola és a Kozmuta Flóra Általános Iskola hallássérült diákjai pingpongoztak az ATSK Szeged edzőinek irányítása mellett.

13 – 15 óráig a kerekesszékes sportcsoport (Major Endre, Herold János, Papp Szabolcs, Farkas László, Faragó Tamás és Bodnár Zoltán) tartott bemutató edzést, Szabó Brigitta gyógytestnevelő irányításával

15 – 17 óráig az ATSK utánpótlás csapata vette birtokba a Pingpong Teremben felállított 6 asztalt.

17 – 18 óráig az NB – I – es csapat játékosai játszottak egy bemutató mérkőzést, a zentai női csapattal, akik egyébként a szerb bajnokság éllovas csapata.

18 – 19 óráig              ATSK Karácsony

Versenyzői csoport:

  1. Nagy Bence
  2. Bánfi Norbert
  3. Sztanó László

Szabadidős csoport:

  1. Bezdán István
  2. Mészáros Balázs
  3. Tubak Dániel

19 – 22 óráig              A már hagyományos faütős verseny, és „Amatőr Villámtorna” zárta az egész napos programot.

Faütős verseny:

  1. Ferencz Viktor
  2. Iván Zoltán
  3. Márki Róbert és Szelei Ákos

Amatőr Villámtorna:

  1. Szelei Ákos
  2. Tápai Norbert
  3. Vikor Bea és Szalma Ernő

Az eredményhirdetést követően, 22 órakor zárt a Terem. Készülünk, az újév első hétvégéjén sorra kerülő Magyar – Szerb Asztalitenisz versenyre, amely az Etelka sori Tornacsarnokban, 2013. január 5-6-án kerül megrendezésre.

Márki Ernő       

projektmenedzser