Családi Sportnap Zentán

2013. augusztus 11-én, vasárnap, a tavalyihoz hasonló, hangulatos, jól sikerült családi sportnapot szervezett a zentai klub. Ebben az évben is sokan, egész pontosan hetvenen töltötték sportolással, beszélgetéssel a közös programot.  A rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy a szerb és magyar pingpongosok, családtagok, egy kicsit jobban megismerjék egymást, mint azt a pingpongasztal mellett lehetséges volt eddig.

Az ATSK Szeged sportegyesületet Márki Ernő projekt menedzser, Szabó Brigitta sportszervező, Menczel László kapcsolattartó, Tóth Tibor edző mellett az NBI-es csapat játékosai (Varga Csaba, Ferencz Viktor), az utánpótlás korú versenyzők közül Szabó Imre, Bánfi Norbert, Tápai Norbert, Nagy Bence, Pipis Bence, Lagdán Lilla, Sándor Dávid, Krizsán László, Tóth Szabolcs, Tóth Nóra, Sztanó László és Sztanó Krisztina, az amatőr játékosok közül  Szekeres Tibor és néhány szülő, hozzátartozó képviselték.

A kellemes hőmérsékletű pingpongteremben, igazi szerb-magyar csata folyt az asztaloknál, különösen a gyerekek részvételével.  Rajtuk kívül a versenyzők, az amatőrök és a szülők is bekapcsolódtak a játékba.

Az ebédre elkészített nagyon finom pörkölt hamar elfogyott a délelőtti sportolást követően.  Köszönjük a zentai vendéglátást, amelyet igyekszünk majd a szegedi programok alkalmával viszonozni.